Alexandria on Pohjois-Amerikasta lähtöisin oleva sokerointituotesarja joka on kehittänyt muinaisista Egyptin resepteistä, luonnonmukaisia aineksia käyttäen, modernin karvanpoistotahnan. Alexandria on ollut Pohjois-Amerikassa uranuurtaja omalla alallaan, ja se on kehittänyt hyvän tahnan ja ainutlaatuisen tekniikan ihokarvojenpoistoon, jota kaikki Alexandrian sertifioidut sokerointiammattilaiset käyttävät. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoistomenetelmä, se on ihoa puhdistava ja kuoriva hoito. 

Alexandrian tuotteet on kehitetty ammattimaiseen sokerikuorintaan ja hellävaraiseen ja hygieeniseen karvanpoistoon.

Meiltä voit ostaa myös kotihoitoon tarkoitetun PFB Vanish roll-on seerumin, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa, kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja nostaa sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle. Se myös pehmentää paksuuntunutta ihoa, poistaa näppyjä ja auttaa karvatupentulehduksien hoidossa. Sokeroinnin jälkeen tuotetta aletaan käyttää aikaisintaan seuraavana päivänä. Tuotetta voit käyttää kasvoille, kaulalle, kainaloille, bikinialueelle, rintaan, selkään, sääriin ja reisiin päivittäin karvanpoiston jälkeen. 
Tuote ei sovellu aspiriini allergisille, sillä se sisältää salisyylihappoa joka kuorii ihoa, vähentää särkyä ja estää tulehduksia. 


Saatavana 60 ml roll-on hintaan 22,90€. Nyt myös 120ml roll-on 32,90€!

sokerointi