geelilakkaus

Geelilakkaus on täydellinen ratkaisu kun haluat useammaksi viikoksi huolitellun ja kestävän lakkauksen! Geelilakkaus voidaan tehdä sormen sekä varpaan kynsiin.

Geelilakkauksella saa upean, kiiltävän ja kestävän lakan kynsiin 2-4 viikoksi, varpaankynsissä lakkaus voi kestää jopa paljon pidempään. Geelilakkaus tehdään luonnonkynnelle, eikä sillä voida muuttaa kynnen pituutta tai muotoa, mutta kynnen epätasaisuutta voidaan tasoittaa. Geelilakka levitetään ohuelti luonnonkynnelle, värivaihtoehtoja löytyy yli 100!

Lisäksi kynsiä voidaan koristeilla erilaisilla geeleillä, hileillä, glitterillä, timanteilla ja leimauksilla. Jokaisen geelilakka väri voi saada myös mattana, joten värivaihtoehtoja on sitä myöden hurja määrä!

Geelilakka on hiukan tavallista lakkaa paksumpi ja se kovetetaan UV/LED-uunissa, joten sen kesto on kynsilakkaa paljon parempi ja se on heti kuiva. Parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi oman kynnen vapaan yläreunan tulisi olla vähintään muutaman millimetrin pituinen, mutta lyhyisiinkin kynsiin lakkaus on mahdollista tehdä. Huoltoväli riippuu asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. En suosittele yli 3,5 viikon huoltoväliä jos oma kynsi on heikohko/ohut.

Geelilakkauksessa ikäraja on 16 vuotta.

 

Geelilakkaus kotihoito-ohjeet:

– Ethän revi tai nypi kynsiä.

– Älä käytä kynsiä työvälineinä.

– Suojaa kätesi hanskoilla tiskatessa ja siivotessa, sillä voimakkaat pesuaineet haurastuttavat geelilakkaa.

– Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

– Huollata kynnet 2-4 viikon sisällä laitosta.

– Kynsiä ei tulisi leikata, sillä leikkaaminen saattaa murtaa geeliä, jos kynsiä täytyy lyhentää niin teethän sen viilaamalla.

– Jos kynteen tai lakkaan tulee halkeama, voit sitä varovasti viilata, vältä muuten viilaamista jotta kynnen kärki pysyisi ”suljettuna” eikä kynnen ja lakan väliin pääse likaa ja vettä.

– Ethän revi geelilakkoja itse pois vaan poistatat ne kynsimuotoilijallasi, jottei oma kynsi repeydy.

– Muista käyttää käsirasvaa ja kynsinauhaöljyä näin saat pidettyä ihon kauniina ja lakkauksen kestävämpänä!

Peel-off geelilakkaus

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa geelilakkaus, jonka saat itse helposti poistettua! Voit ottaa lakkauksen vaikka vain loman ajaksi ilman että tarvitsee huolehtia poistosta. Peel-off geelilakkaus kestää kynsissä noin 7-10 päivää (kynnestä riippuen joskus pidempäänkin), jonka jälkeen sen voi poistaa itse vapaan käden kynnen avulla työntämällä lakan irti kynnestä. Peel-off geelilakka kuivaa ilmassa, muut geelilakkaus kerrokset kovetetaan UV/LED-uunissa kuten tavallinenkin geelilakkaus.

Peel-off geelilakkaus sopii hyvin asiakkaille, joilla ei ole esimerksi työn puolesta mahdollisuutta pitää geelilakkauksia tai heille jotka haluavat kauniin lakkauksen vain loman tai juhlien ajaksi.

Peel-off geelilakkaus korvaa myös tavallisen kynsilakan manikyyrien yhteydessä. Se on kuin kynsilakka, jonka voi itse poistaa, mutta se kestää pidempään parempana kuin tavallinen kynsilakka! Et tarvitse edes kynsilakanpoistoainetta.

Peel-off geelilakkauksen kesto on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa mm. kynsien kunto ja se kuinka kovassa kulutuksessa kädet ja kynnet ovat.

Se ei kuitenkaan ole sama kuin geelilakkaus, joka kestää kynsissä keskimäärin 3-4 viikkoa. Molempiin on kuitenkin sama värivalikoima, joita on siis jo yli 100 erilaista upeaa väriä, joista jokainen on mahdollista saada myös mattaisena.