Megawhite Express -hampaidenvalkaisu

Megawhite Express on vetyperoksiditon hampaidenvalkaisumenetelmä, joka takaa välittömät, vaalentavat tulokset asiakkaille. Se on turvallinen, kivuton, hellävarainen ja nopea.

Megawhite on maailman johtava nopean hampaidenvalkaisutuotteiden valmistaja ja toimittaja. Se on kehitetty ja valmistetaan Euroopassa.

Mullistava Megawhite Air Pocket-ilmataskuteknologia yhditettynä Blue Fusion -tehoaineeseen, mahdollistaa paremmat, nopeammat ja syvemmät tulokset. Muotti on mukava pitää suussa ergonomisen muotoilun ja joustavan materiaalin ansiosta. Jokaiselle asiakkaalle on oma steriilisti pakattu muotti ja se sopii kaikille.

Pääraaka-aineena on valkaiseva ja puhdistava soodakarbonaatti. Se hapettaa molekyylit, jotka tekevät hampaista keltaiset, tummat ja epätasaisen väriset. Sinisen LED-valon osuessa tuotteeseen, se aktivoituu ja vapauttaa hapen. Happi ja puhdistavat raaka-aineet yhdistettynä tehokkaaseen LED-laservaloon muuttavat hampaan pinnan valkoiseksi vahingoittamatta hammaskiilteen rakennetta. 

Vaalennustulos on jokaiselle asiakkaalle yksilöllinen. Megawhite ei vaalenna hampaita enempää kuin se on kiillettä rikkomatta mahdollista. Jokaisen hampaiden terveys ja mineraalien tasapaino vaikuttavat vaalenemisprosessiin.  Tuotteessa olevat raaka-aineet ovat kaikki luontoperäisiä, joten se on turvallinen käyttää. Hoidon tekeminen vie noin 25 minuuttia.

Kenelle se sopii?

Megawhite hampaidenvalkaisu sopii kaikille kunhan hampaiden ja ikenien peruskunto on hyvä. Jos ei ole varma suunsa terveydestä, suositellaan ennen hoidon tekemistä hammaslääkärissä käyntiä. Paras tulos saavutetaan kun hampaille on tehty puhdistus hammaslääkärissä. Asiakkaalla suussa olevat paikat ja hammaskorut eivät ole este Megawhite käsittelyn tekemiselle.  Tuotetta voi käyttää raskaana ollessa ja imettäessä.

Kuinka usein käsittelyn voi tehdä?

Megawhite käsittelyn voi uusia kolmen kuukauden välein, jos haluaa ylläpitää valkoisen ja terveen hymyn. Lopputuloksen vaikutuksen kesto on yksilöllistä. Yleisin käyntiväli on 3-6 kuukautta.

Mitä tulee huomioida valkaisun jälkeen?

  • Asiakkaan tulisi olla syömättä ja juomatta tunnin ajan valkaisusta
  • Tummia juomia ja tupakointia tulee välttää 24h vaalennuksen jälkeen