Unohdamme usein jalkojen hoidon vaikka ne meitä päivittäin kuljettavat. Jalkahoidossa hoidatat tehokkaasti kuivat kantapäät, känsät ja kovettumat. Levottomat jalat rentoutuvat ja kuivat jalat saavat kosteutusta laadukkailla Peclavuksen tuotteilla. Jalkahoidoksi voit valita minipedikyyrin kun kaipaat vain kynsien lyhentämisen, perinteinen jalkahoito hoitaa jalat perusteellisesti ja kun lisäksi kaipaat hemmottelua, suosittelen sinulle Lxry -pedikyyriä joka tarjoaa perinteisen jalkahoidon lisäksi naamion sekä hemmottelevan hieronnan kuumilla kivillä.

jalkahoito

Jalkahoitoihin voidaan valita lisäpalveluna varpaankynsien lakkauksen, joka tehdään hygieenisesti jokaiselle asiakkaalle Dependin minilakalla, jonka asiakas saa mukaansa.

Varpaankynsiin on valittavissa myös geelilakkaus, joka kovetetaan UV/LED-uunissa. Lakkaus kestää varpaankynsissä 1-2 kuukautta, riippuen omien kynsien kasvuvauhdista. Lakkaukseen on valittavissa useita eri värejä, jonka lisäksi lakkaukseen voidaan tehdä erilaisia koristeluita tai klassinen ranskalainen lakkaus. Aina ennen geelilakkausta jalat ja kynnet desinfioidaan, kynnet lyhennetään, kynsinauhat hoidetaan ja lopuksi jalat saavat kosteuttavan voiteen.

Geelilakkaus takaa kauniin ja kestävän lopputuloksen!

Jalkahoidot ja varpaan kynsien geelilakkaus Lappeenrannnassa!

  • Varpaankynsien geelilakkaus
  • varpaan kynsien geelilakkaus
  • geelilakkaus varpaat