Lash Lift – ripsien kestotaivutus

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset ja kaarevat ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. Lash Lift on hoito, joka sisältää ripsien taivutuksen, kestovärjäyksen ja hoitavan keratiininaamion. Hoito kestää noin tunnin ja se sopii myös herkkäsilmäisille.

Meillä on käytössä yksi maailman parhaista ripsien kestotaivutus tuotteista!

Lash Filler tuotesarja on kehitetty Italiassa ja sen kehityksessä on panostettu laatuun, hellävaraisuuteen, turvallisuuteen. Lash Filler on ENEMMÄN kuin pelkkä taivutus ripsille!

Lash Filler paksuntaa, ravitsee ja tekee ripsistä lujat, samalla hellävaraisesti mutta tehokkaasti taivuttaen ripset upealle kaarelle! Mitä useammin Lash Filler kestotaivutuksen tekee, sitä kaarevammaksi omien ripsien kasvusuunta muuttuu. Se on ainoa merkki maailmassa, joka VAHVISTAA ja PAKSUNTAA omaa ripseä jopa 24%, 3. säännöllisen käynnin jälkeen kun taivutus tehdään maksimissaan 4-5 viikon kuluttua edellisestä!

  • Lash Lift

Uudella entistä kattavammalla muottivalikoimalla voimme valita sinun silmän muotoon ja ripsien pituuteen sopivimman taivutuksen.

Ripset näyttävät pidemmiltä ja katse avoimelta! Lash Lift antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin. Kestotaivutuksen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsien uusiutuessa ja kasvaessa, uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Taivutuksen vaikutus näkyy jopa 5-7 viikkoa riippuen ripsien kasvunopeudesta ja siitä mihin suuntaan ripset kasvavat. Lash Lift voidaan uusia aikaisintaan 3-4 viikon kuluttua niin halutessa. Lash Lift käsittely on hellävaraisempi tapa taivuttaa ripsiä verrattuna jokapäiväiseen metallitaivuttimen käyttöön. Taivutuksen yhteydessä ripset värjätään, mutta jos olet allerginen kestoväreille, taivutus voidaan tehdä silti, ilman värjäystä. Lash Filler tuotteet ovat ainoat kestotaivutustuotteet, jotka ovat läpäisseet tarkat allergiatestit ja ne on kliinisesti testattuja!

Lash Filler sopii sinulle, jos

– Haluat ripsistäsi kaarevammat tai ripset kasvavat alaspäin

– Haluat vahvemmat ja hyväkuntoiset ripset

–  Haluat upeat ja taivutetut ripset

– Et pidä ripsivärin käytöstä, mutta et kuitenkaan ole kiinnostunut ripsienpidennyksistä

– Olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista tai olet allergisoitunut ripsiliimalle

Kotihoito-ohjeet:

– 24h kastelematta, ei saunaa, ei ripsiväriä ja eikä ripsiin tulisi koskea. Tämän jälkeen voit normaalisti pestä ripsiä, saunoa ja käyttää ripsiväriä niin halutessa. On erittäin tärkeää että Lash Filler hoitoaine saa vaikuttaa ripsissä 24 tuntia.

Ripsien ja kulmien kotihoitotuotteet löydät meiltä!

Lash Liftin voi tehdä 48h ennen ripsienpidennysten laittoa ja heti ripsipidennysten poiston jälkeen.

Lash Filler hoitoa ei voida tehdä jos:

silmässä on tulehdus, allergia tuotteille, ihotulehdus alueella, plastiikkakirurgia alueella (kunnes on parantunut), tuore eyeliner pigmentointi, raskaus ja imetys voi vaikuttaa siihen että taivutus ei onnistu halutulla tavalla.


Brow Lift – kulmien laminointi 

Kulmien laminointi on tämän hetken kuumin trendi kauneudenhoidossa!
Tuuheat ja näyttävät kulmakarvat ovat olleet muodissa jo pitkään ja niitä on tehty kestopigmentoinnin ja microbladingin avulla. Nyt niiden lisäksi on mahdollista saada tuuheammat ja näyttävämmät kulmat myös omia karvoja muotoilemalla. Uusi tekniikka tunnetaan monella nimillä kuten Brow Lift, kulmien laminointi, kulmien kestotaivutus ja ”kulmakarvakohotus”.

Laminointi kuullostaa erikoiselle, mutta todellisuudessa hoito on hyvin samankaltainen kuin ripsien kestotaivutus. Brow Lift hoidossa karvan tekstuuria muokataan, jotta karvat saadaan muotoiltua
haluttuun muotoon. Hoidossa kulmat muotoillaan ja värjätään. Brow Liftin jälkeen karvat ovat helposti muotoiltavissa, älä turhaan pelkää liian tuuheita kulmia, sinä voit joka aamu harjata kulmat haluamaasi muotoon!


Brow Lift sopii erityisesti heille, jotka toivovat kulmakarvoihin tuuheutta ja paksuutta, tai jos omat kulmakarvat ovat hyvin kurittomat tai kasvavat esimerkiksi alaspäin. Käsittely sopii myös hennoille kulmakarvoille ja heille jotka haluavat käyttää vähemmän aikaa meikkaamiseen.

Käsittely kestää karvoissa n. 4-6 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Myös kulmaväri kestää karvoissa normaalia pidempään, sillä huokoinen karva imee tehokkaammin kestovärin itseensä. Menetelmä on kivuton, ja lopputulos on huoliteltu ja pitkäkestoinen. 

Brow Bomber, tuotteet joita käytämme, ovat hyvin hellävaraisia, ne on valmistettu Italiassa huippulaadukkaista ainesosista.  Brow Lift häviää kulmakarvoista sen oman kasvusyklin ja vaihtuvuuden mukaan.


Väriksi valitaan yleensä astetta vaalemampi väri kuin normaalisti. Kulmat voivat tuntua muutaman päivän ajan tummilta, ja siksi suosittelen, että jos laminoinnin haluaa ottaa ennen juhlia, on se hyvä ottaa muutamaa päivää aiemmin. Kun kulmat saa pestä ensimmäisen kerran niin väri tulee vaalenemaan.  Kulmiin on valittavissa useita eri sävyjä, jokaiselle löytyy varmasti sopiva väri.

Brow Lift hoitoa ei voida tehdä jos:

kulmissa on tuoreita arpia, ihorikkoja, allergiaa tai tulehdus, myöskään silloin kun silmissä on aktiivinen tulehdus ei laminointia voi tehdä, allergia tuotteille (Brow Lift voidaaan myös tehdä ilman kestoväriä), raskaana ollessa ja imettäessä karvat eivät välttämättä taivu halutulla tavalla hormonien vaikutuksen takia. 

Kulmia ei saa kuoria ennen Brow Lift aikaa. Kemiallisesta kuorinnasta tulee olla 1kk välissä. Kestopigmentoinnin ja microbladingin jälkeen Brow Lift voidaan tehdä kun kulmat ovat kunnolla parantuneet eli n. 1kk jälkeen.

Kotihoito-ohjeet:

 – Kulmia tulisi olla kastelematta, ei saunaa, hikoilua eikä meikkiä ensimmäisen 24h aikana. Tämän jälkeen voit normaalisti pestä kulmia, saunoa ja käyttää meikkiä niin halutessa. 

– Ensimmäisen yön aikana karvat eivät saisi liikkua nukkuessa, jotta karvat eivät taivu väärään suuntaan, joten vatsallaan nukkumista ei suositella.

– Suosittelen kulmiin hoitavaa kulmageeliä tai kulmaöljyä

– Kulmia olisi hyvä harjata aamuisin, jolloin karvat saadaan ohjattua haluttuun muotoon.

Ripsien ja kulmien kotihoitotuotteet meiltä:

Refectocil styling gel, 23,90€

Hoitoa, suojaa & muotoilua värjätyille ripsille ja kulmille

Ainutlaatuinen väriä suojaava koostumus saa ripset ja kulmakarvat näyttämään vasta värjätyiltä pidempään. D-Pantenoli sitoo kosteutta ja antaa kauniin kiillon. Styling Gel myös muotoilee itsepäiset karvat.

• Täydellinen viimeistelemään ripsien ja kulmien stailauksen

• Suojaa väriä, muotoilee ja hoitaa karvoja tehokkaasti

KäyttöLevitä ripsille ja kulmakarvoille päivittäin. Voidaan käyttää lisäksi päivän mittaan ilmettä raikastamaan.

Refectocil Care Balm tehohoito ripsille ja kulmille, 23,90€

Vitamiinit ja kasviöljyt vahvistavat karvoja, tehden niistä terveet, kiiltävät ja pehmeät. Risiiniöljy auttaa tukemaan ripsien ja kulmakarvojen kasvua.  Käytä tuotetta tehohoitona 3-4 kertaa viikossa ennen nukkumaanmenoa.
Levitä helppokäyttöisellä applikaattorilla ripsiin ja kulmakarvoihin, ja anna vaikuttaa yön ajan.

HUOM! Älä käytä Care Balmia 24 tuntiin kestovärjäyksen jälkeen, sillä tuotteen öljyt saattavat vaikuttaa värjäystulokseen.

Nyt uutena myös super ihana, viittä eri öljyä sisältävä, So Henna kulmaöljy! 27,90€