HotStone -kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta perustuu lämpimillä kivillä ja käsillä tehtävään rentouttavaan hierontaan. Hieronta aloitetaan koko vartalon kuivaharjauksella, jonka jälkeen koko vartalo hierotaan öljyä käyttäen ensin käsin ja sitten laavakivillä. Kuumakivihieronta rentouttaa lihaksia, lievittää kipuja, vilkastuttaa veren- ja lymfankiertoa, rauhoittaa sykettä ja lievittää stressiä. Kuumakivihieronnassa käytetään luonnon omia basalttikiviä, jotka ovat tasaisia ja tuntuvat iholla pehmeiltä, ne sitovat itseensä lämpöä ja luovuttavat sitä hitaasti. Lämmön ansiosta vaikutus yltää jopa 3 cm syvyyteen kudoksessa.

Hieronta on erittäin miellyttävää ja rentouttavaa.

HotStone-hieronta voidaan tehdä myös pelkästään selän alueelle.

kuumakivihieroronta


Intialainen päähieronta

Intialaisen päähieronnan tavoitteena on mielen, tunteiden ja kehon harmonia. Hieronnassa pyritään kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja hyvinvointiin.

Hieronta tehdään asiakkaan istuessa selän, hartioiden, niskan ja pään alueelle. Intialainen päänhieronta sopii hyvin stressioireisiin, hermostuneisuuteen, päänsärkyyn, niska-hartiaseudun särkyihin, mielen rauhoittamiseen ja hemmotteluun.

Joissakin tilanteissa hierontaa tulee välttää, kaikki alla mainitut sairaudet eivät välttämättä ole este hieronnalle mutta ne täytyy ottaa huomioon. Jos et ole varma, varmista lääkäriltä lupa hierontaan.

Hieronnan kontraindikaatiot eli vasta-aiheet:

korkea (hoitamaton) verenpaine, sydän- ja verisuonitaudit, pahanlaatuiset kasvaimet, syöpä (akuutti vaihe), kuume ja tulehdukselliset sairaudet, myöskään flunssaisena ei hierontaa suositella, infektiot iholla, laskimotukokset, tuoreet vammat, epilepsia, hallitsematon diabetes, raskaus (normaalisti edennyt raskaus ei ole este hieronnalle, mutta raskaus huomioidaan hieronnan toteutuksessa ja raskauden loppuvaiheessa vatsan ja alaselän aluetta ei hierota).

Lisäksi kuumakivihieronnassa: sairaudet joissa esiintyy tuntopuutoksia (kivien lämpö), heikentynyt tuntoaisti, iho-ongelmat jossa iho voi ärsyyntyä kosteudesta ja kuumuudesta.

Lisäksi Intialaisessa päähieronnassa: aivojen verenkiertohäiriöt tai pään alueen verenkiertoon liittyvät häiriöt tai sairaudet.