Swiss Color® on maailmanlaajuinen yritys, joka on erikoistunut kestopigmentointi ja microblading- pigmenttien valmistukseen. Swiss Color® -kestopigmentointitarvikkeet ja -laitteet tulevat Sveitsistä. Ne ovat kestopigmentoimisen huippulaadukkaita tuotteita. 

Sarjan ehdoton lippulaiva on pigmentit.

Ne täyttävät kaikki turvallisuusvaatimukset ResAP (2008) 1, uudet säädökset 21.12.2012. Sekä lääketeollisuuden raaka-aineasetuksia 04/2013 koskevan säädöksen nikkelipitoisuudesta.

Uudet Swiss Color® -pigmentit täyttävät kaikki uudet eurooppalaiset lait ja säännökset, jotka astuivat voimaan 4. tammikuuta 2022.

Näihin kuuluvat ECHAn (Euroopan Kemikaalivirasto) säännökset sekä REACH-asetus.

Uusilla juuri lanseeratuilla Swiss Color® -pigmentit avaavat uuden ulottuvuuden kestopigmentoinnin maailmaan.

Jokainen pigmenttimateriaali testataan erikseen mahdollisia epäpuhtauksia varten riippumattomien ja akkreditoitujen laboratorioiden kautta. Takaamme, että pigmentit sekoitetaan korkean laadun omaavista puhtaista raaka-aineista.

Swiss Color® arvostetut tuotteet täyttävät korkeimmat hinta-laatusuhteet.

Swiss Color® -pigmentit eivät sisällä rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, ei PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), eikä kiellettyjä raskasmetalleja, tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA!

Asiakkaiden turvallisuus on tärkeintä. Siksi olen valinnut Swiss Colorin.

Swiss Color