kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytän ammattikosmetiikkaa, ranskalaista eteerisiin öljyihin perustuvaa Mary Cohr –sarjaa.

Kasvohoidoissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan hemmottelusta.

Lue tästä tarkemmat kuvaukset hoidoista.

Jos et ole varma minkä hoidon valitsisit, laita viestiä ja kerro hiukan ihostasi ja toiveistasi niin autan sinua valitsemaan sopivan hoidon.

Derma PH -kasvohoito

Mary Cohrin kasvohoito; uudistava, hoitava, kirkastava ja kaunistava kaikille ihotyypeille. Ihosta tulee tasaisempi, pehmeämpi, säteilevä ja tasasävyinen. Erityisen hyvä ikääntymisen merkkeihin, samealle iholle ja pigmenttihäiriöihin.

Hoitoon sisältyy kasvojen alkupuhdistus, tehokas kuorinta PHA- ja fytiinihappojen avulla. Kasvohieronta voiteella, joka palauttaa ihon pH-arvon ja uudistaa ihoa. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään naamio, joka rauhoittaa, suojaa ja ravitsee sekä korjaa ihon suojakerrosta.

Derma PH kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille kirkastukseen, syväpuhdistukseen, erityisesti samealle iholle, pigmentaatioihin.

Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana, mutta jo yhdestä kerrasta huomaat ihon kirkastuneen ja pehmenneen!

Kontraindikaatiot hoidolle: ekseemat, kauneuskirurgisten toimenpiteiden jälkeen (lääkäriltä lupa), auringon polttama iho ja haavat hoidettavalla alueella.

”100% naisista havaitsi kasvojen olevan säteilevät, valoisat ja tasasävyiset.

80% naisista havaitsi pigmentaatioiden pienentyneen ja kasvojen olevan nuorekkaammat. ”

Age Firming – kiinteyttävä hyaluronihappo -kasvohoito

Mary Cohrin hyaluronihappohoito kiinteyttämään, kohottamaan ja täyttämään juonteita sekä kosteuttamaan. Iho on hoidon jälkeen todella hehkuvan ja kosteutetun tuntuinen!

Kasvojen alkupuhdistus, tehokas kaksoiskuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaa ihoa. Kuorinnan jälkeen kasvot, kaula ja dekoltee saavat kiinteyttävän ja kasvonpiirteitä kohottavan hieronnan. Hoidon keskeinen vaihe täsmäkohotus juonteita täyttävällä ja tasoittavalla hyalyronihapposeerumilla. Hoito päättyy kiinteyttävään kasvo- ja dekolteenaamioon.
Hoidon jälkeen iho on silminnähden kiinteämpi ja kosteutettu! 

Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen tulokset on nähtävissä!

Suosittelen kotihoitoon Age Signes Corrector -hoitoseerumia. Tehokas ”rypynpoistaja” siloittaa juonteet yksi kerrallaan.

Tämä tuote yhdistää runsaasti hyaluronihappoa sisältävän seerumin ja hierovien kuulien vaikutukset korjaten ryppyjä ja juonteita näkyvästi. Sopii myös silmänympärysiholle!

CatioLift – kasvohoito   

CatioLift on Mary Cohrin laitehoito, jonka teho perustuu mikrovirtaan.

Hoito muokkaa kasvojen lihaksia palauttaen takaisin nuorekkaat piirteet. Mary Cohrin CatioLift -kasvohoito elvyttää ihoa ihonalaisista lihaksista aina ihon pintakerroksiin asti. Kasvojen kohotus ilman leikkausta!

Kasvohoito aloitetaan ihon puhdistuksella ja kuorinnalla. CatioLift on laitehoito, jossa ensin stimuloidaan kasvojen nestekiertoa, joka vähentää kasvoilla turvotusta. Tämän jälkeen kasvoilla tehdään mietoa sähkövirtaa hyödyntäen kasvojumppaa, jossa laite stimuloi kasvojen lihaksia pehmentäen ryppyjä ja juonteita. Hieronta eteerisillä öljyillä antaa hyvän olon ja rentouttaa lihaksia. Hoito päättyy elvyttävään kasvonaamioon.

Huomaat tuloksia jo heti yhden hoidon jälkeen. Paras tulos saadaan kuitenkin sarjahoidolla. Suositus tehohoito on 1-2 hoitoa / viikko, n. kuukauden ajan, jonka jälkeen tulosta ylläpidetään kerran kuukaudessa. Voit valita sarjahoidoksi joko CatioLift -hoidon kokonaisuudessaan tai CatioLift express -hoidon.

CatioLift Eyes on hoito silmänympärysiholle, se poistaa ryppyjä ja juonteita, kohottaa silmänympärysihoa ja vähentää turvotusta. CatioLift laitteella stimuloidaan nestekiertoa ja lihaksia otsalla ja silmänympärysiholla. 

Kontraindikaatiot

Ihotulehdukset, auringon polttama iho, haavat hoidettavalla alueella, sydän- ja verisuonisairaudet, sydämentahdistin, metalliosat hoidettavalla alueella, lävistykset kasvojen alueella, syöpä, herkkyys imeytettävälle aineelle tai sähkölle, akuutti sairaus kuten kuume, hammas- tai poskiontelotulehdus, migreeni, raskaus, epilepsia, MS-tauti  

Age Signes Reverse -kasvohoito

Mary Cohrin ainutlaatuinen hoitomenetelmä häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Edistää solujen uudistumista, tasoittaa kuivaa ihoa ja pintajuonteita. C-vitamiini seerumi vahvistaa immuunipuolustusta ikääntymistä vastaan ja kirkastaa ihoa. Täyttää juonteita ja ehkäisee ilmejuonteiden syntymistä. Iho on selkeästi nuorekkaampi, syväkosteutettu, juonteet tasoittuvat ja iho tuntuu kiinteämmältä. 

Hoito sopii aikuiselle iholle, kaikille ihotyypeille.

Anti-Ageing Exfoliator-kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, joiden vuoksi iho on paksuuntunut ja samea. 

Anti-Ageing Immune Serum -seerumi peruuttaa ikääntymisen merkit vahvistamalla immuunipuolustusta ikääntymisprosesseja vastaan. Puhdas C-vitamiini vaalentaa pigmenttiläiskiä ja uudistaa ihon pintaa.

Anti-Age-hieronta kiinteyttää ihoa, anti-age-hierontaliikkeet edistävät aktiiviaineiden imeytymistä ja stimuloivat mikroverenkiertoa.

Anti-age-naamiot. Hoito viimeistellään kahdella eri naamiolla, kasvonaamio täyttää juonteita ja ehkäisee ilmejuonteiden ilmestymistä. Kaulalle, dekolteelle ja käsille levitettävä naamio täyttää juonteita ja tasoitaa pigmenttiläiskiä.

Lopputuloksena juonteet tasoittuvat, iho tuntuu kiinteämmältä, pigmenttiläiskät vaalentuvat, iho on syväkosteutettu ja se hehkuu!

Intensiivihoitona suositellaan kerran viikossa kolmen viikon ajan.

Timanttihionta

Timanttihionta poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, pienentää ihohuokosia, kirkastaa ihoa ja edesauttaa hoitoaineiden imeytymistä. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, kirkkaammalta ja puhtaammalta. Säännöllisesti tehtynä imu tehostaa kollageenin tuotantoa, joten iho näyttää tasaisemmalle ja nuorekkaammalle. Timanttihionta stimuloi pintaverenkiertoa, joka antaa hehkua iholle. Laitteella voidaan tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat herkemmällekin iholle.

Timanttihionta sisältyy myös kosteuttava hyaluronihapposeerumi, joka lisää ihon kosteuspitoisuutta ja auttaa ihon kuivuudesta johtuviin pintajuonteisiin. 

Timanttihionta sopii kaikille ihotyypeille, käsittely tuntuu kevyeltä imulta ja hiukan karhealta, se on luonnonmukaista ja kivutonta. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punotus laskee muutamassa tunnissa.

Hoitoa ei voida tehdä Roaccutan-lääkityksen aikana tai jos iholla on paljon märkiviä näppyjä, herpes, tulehdus, psoriasis (akuuttivaihe) tai ruusufinni (aktiivivaihe). Myöskään kortisoni- tai ihoon vaikuttavien antibioottihoitojen aikana ei timanttihiontaa tehdä. Huomioithan että jos iholle on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, niin niistä on oltava vähintää kuukausi aikaa ennen timanttihiontaa.

Kotihoito:
Hoidon jälkeen tulee välttää saunomista ja hikoilua saman päivän aikana, sekä auringonottoa ja solariumia 1-2 päivän ajan. Iho on hoidon jälkeen erityisen altis UV-säteilylle, mikäli aurinkoaltistus on mahdollinen, on iho suojattava korkealla suojakertoimella. Tehokas kosteutus myös kotona!

Ultraääni ihonpuhdistus

Ultraäänikuorinta liu´uttaa talia ulos huokosista, kuorii ihon pintasolukkoa, syväpuhdistaa ihoa kosmetiikkajäämistä ja talista parantaen ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vahvistaa ihoa ja nopeuttaa solujen uusiutumista. 

Hoitoon sisältyy myös kosteuttava hyaluronihapposeerumi, joka lisää ihon kosteuspitoisuutta ja auttaa ihon kuivuudesta johtuviin pintajuonteisiin. 

Ultraääni syväpuhdistus sopii eri tasojen ansiosta kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Iho jatkaa prosessia hoidon jälkeenkin, joten paras tulos saadaan sarjahoidolla. Ensimmäisellä kerralla epäpuhtaudet ovat vielä hyvin tiukassa ja saattavat nousta hieman jälkikäteen, toisella ja kolmannella hoitokerralla saadaan jo huomattavasti tehokkaammin epäpuhtauksia pois.

Ultraäänikasvohoito ja mekaaninen ihonpuhdistus sopii rasvoittuvalle iholle jossa puhdistetaan myös mekaanisesti ihohuokoset, näppylät, komedot ja tukkeumat.

Hoitoa ei voida tehdä jos asiakkaalla on sydänsairauksia, sydäntahdistin, tartuntatauteja, tulehduksia tai avoimia haavoja hoidettavalla alueella, auringon polttama iho, epilepsia, metallisia osia (ruuvit, metalli-implantit, tekonivelet jne.) tai syöpä. Ultraäänikuorintaa ei myöskään tehdä raskaana oleville. 

Klassinen kasvohoito

Klassinen kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Ihotuotteet valitaan ihotyypin mukaan. Kasvojen puhdistus, kuorinta, kasvo- ja dekolteen hieronta, kasvonaamio ja hoitovoiteet.

Hemmotteluhoito

Kurkkaa myös Hemmotteluhoidot, joskus kasvohoito voi keskittyä ihonhoidon lisäksi kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Hoidot ovat ensisijaisesti hoivaavia, stressiä lievittäviä ja rentouttavia. 

Kasvohoito

Mekaaninen ihonpuhdistus

Mekaaninen ihonpuhdistus rasvoittuvalle iholle, mustapäiden, tukkeumien ja komedojen puhdistukseen, sopii hyvin myös nuorelle akneiholle.

Kasvojen puhdistus, entsymaattinenkuorinta, lämpönaamio ja mekaaninen ihonpuhdistus (miliumit, komedot ja tukkeumat), talineritystä hillitsevä naamio ja hoitovoiteet.

Nuorten kasvohoito

Nuoren ensimmäinen kasvohoito; totutellaan kasvojen hoitoon, jutellaan tarvittaessa ihosta, sen kunnosta ja puhdistuksesta. Rentouttava hoitohetki nuorelle.

Kasvojen puhdistus, kuorinta, kasvohieronta ja naamio.  Jos ihossa on jo aknea, finnejä ja iho tarvitsee mekaanista ihonpuhdistusta, valitse Mekaaninen ihonpuhdistus.

Esteet eli kontraindikaatiot yleisesti kasvohoidoille:

  • kuume, flunssa
  • tulehduksia tai avoimia haavoja hoidettavalla alueella
  • huuliherpes
  • hammas- tai poskiontelotulehdus
  • auringon polttama iho
  • raskaus laitehoidoissa
  • migreeni laitehoidoissa
  • sydämentahdistin laitehoidoissa
  • epilepsia laitehoidoissa
  • antibiootti- ja kortisonikuurit voivat olla esteenä osalle hoidoista

Näiden lisäksi voi olla muitakin esteitä, voit tarkastaa ne ylhäältä jokaisen hoitotiedon kohdalta. Ja jos et ole jostain varma kysy ihmeessä! 

 

Tervetuloa kasvohoitoon!