kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytän ammattikosmetiikkaa, ranskalaista eteerisiin öljyihin perustuvaa Mary Cohr –sarjaa.

Kasvohoidoissa pääset rentoutumaan ja nauttimaan hemmottelusta.

Lue tästä tarkemmat kuvaukset hoidoista. 

Multi Pureté

Multi Purete -kasvohoito on Mary Cohrin ihoa puhdistava ja tasapainottava hoito. Tuloksena on puhdas ja mattapintainen, tasaisen värinen ja tuntuinen iho, joka hehkuu terveyttä. Multi Purete sopii erityisesti sekaiholle ja rasvaiselle iholle.

Hoito hillitsee kiiltoa, tasoittaa ihonsävyä ja vähentää epäpuhtauksia. Kasvohoito aloitetaan lämpiävällä entsymaattisella kuorinnalla, joka kuorii hellävaraisesti epäpuhtauksien heikentämää ihoa. Iho lämmitetään lämpönaamiolla, jolloin iho pehmenee mekaanista puhdistusta varten. Vihreää ja valkoista savea sisältävä naamio puhdistaa ihoa ja rauhoittaa punaisuutta sekä imee itseensä ylimääräistä talia. Hoidon lopuksi levitettävä seerumi ehkäisee ihohuokosia tukkivaa liiallista talintuotantoa, hillitsee bakteerien liikakasvua, vähentää talituotantoa ja supistaa ihohuokosia sekä hillitsee ihon kiiltelyä.

Derma PH -kasvohoito

Kirkastaa ihoa ja antaa sille hehkua! Vaalentaa pigmentaatioita ja poistaa ikääntymisen merkkejä.

Derma PH on Mary Cohrin erikoiskasvohoito, jossa tehdään tehokas happokuorinta PHA- ja fytiinihappojen avulla. Kuorinnan jälkeen kasvojen iho hierotaan Dermostimulines voiteella, joka palauttaa ihon pH-arvon ja uudistaa ihoa. Hoidon päätteeksi kasvoille levitetään naamio, joka rauhoittaa, suojaa ja ravitsee sekä korjaa ihon suojakerrosta. Derma PH kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle iholle, pigmentaatioihin ja tummentumiin ihossa.

Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana, mutta jo yhdestä kerrasta huomaat ihon kirkastuneen ja pehmenneen!

Kontraindikaatiot hoidolle: ekseemat, kauneuskirurgisten toimenpiteiden jälkeen (lääkäriltä lupa), auringon polttama iho ja haavat hoidettavalla alueella.

”100% naisista havaitsi kasvojen olevan säteilevät, valoisat ja tasasävyiset.

80% naisista havaitsi pigmentaatioiden pienentyneen ja kasvojen olevan nuorekkaammat. ”

Age Firming – kiinteyttävä kasvohoito

Tehokkaasti ja nopeasti vaikuttava hoito kiinteyttää ihoa, täyttää juonteita sekä nuorentaa kasvonpiirteitä. Iho on pehmeämpi ja kauniin heleä. 

Age Firming on Mary Cohrin erikoiskasvohoito, joka aloitetaan tehokkaalla kaksoiskuorinnalla poistaen kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaen ihoa. Kuorinnan jälkeen kasvot, kaula ja dekoltee saavat kiinteyttävän ja kasvonpiirteitä kohottavan hieronnan. Hoidon keskeinen vaihe on Precise Lift -täsmäkohotus juonteita täyttävällä ja tasoittavalla seerumilla. Hoito päättyy kiinteyttävään kasvo- ja dekolteenaamioon.
Hoidon jälkeen iho on silminnähden kiinteämpi! 

Suosittelemme hoitoa kolmen kerran intensiivisenä sarjana.

Mutta jo yhden hoitokerran jälkeen tulokset on nähtävissä!

Suosittelen kotihoitoon Age Signes Corrector -hoitoseerumia. Tehokas ”rypynpoistaja” siloittaa juonteet yksi kerrallaan.

Tämä tuote yhdistää runsaasti hyaluronihappoa sisältävän seerumin ja hierovien kuulien vaikutukset korjaten ryppyjä ja juonteita näkyvästi. Sopii myös silmänympärysiholle!

Kasvohoito

CatioLift – kasvohoito   

CatioLift on Mary Cohrin laitehoito, jonka teho perustuu mikrovirtaan.

Hoito muokkaa kasvojen lihaksia palauttaen takaisin nuorekkaat piirteet. Iän myötä kasvot alkavat näyttää väsyneiltä ja iho veltostuneelta. Mary Cohrin CatioLift -kasvohoito elvyttää ihoa ihonalaisista lihaksista aina ihon pintakerroksiin asti. Kasvojen kohotus ilman leikkausta!

Kasvohoito aloitetaan ihon puhdistuksella ja kuorinnalla. CatioLift on laitehoito, jossa ensin stimuloidaan kasvojen nestekiertoa, joka vähentää kasvoilla turvotusta. Tämän jälkeen kasvoilla tehdään mietoa sähkövirtaa hyödyntäen kasvojumppaa, jossa laite stimuloi kasvojen lihaksia pehmentäen ryppyjä ja juonteita. Hieronta eteerisillä öljyillä antaa hyvän olon ja rentouttaa lihaksia. Hoito päättyy elvyttävään kasvonaamioon.

Huomaat tuloksia jo heti yhden hoidon jälkeen. Paras tulos saadaan kuitenkin sarjahoidolla. Suositus tehohoito on 1-2 hoitoa / viikko, n. kuukauden ajan, jonka jälkeen tulosta ylläpidetään kerran kuukaudessa. Voit valita sarjahoidoksi joko CatioLift -hoidon kokonaisuudessaan tai CatioLift express -hoidon joka kestää noin 35min. 

CatioLift Eyes on hoito silmänympärysiholle, se poistaa ryppyjä ja juonteita, kohottaa silmänympärysihoa ja vähentää turvotusta. CatioLift laitteella stimuloidaan nestekiertoa ja lihaksia otsalla ja silmänympärysiholla. 

Kontraindikaatiot

Ihotulehdukset, auringon polttama iho, haavat hoidettavalla alueella, sydän- ja verisuonisairaudet, sydämentahdistin, metalliosat hoidettavalla alueella, lävistykset kasvojen alueella, syöpä, herkkyys imeytettävälle aineelle tai sähkölle, akuutti sairaus kuten kuume, hammas- tai poskiontelotulehdus, migreeni, raskaus, epilepsia, MS-tauti  

Age Signes Reverse -kasvohoito

UUTUUS!

Age Signes Reverse on ihon immuunipuolustusta vahvistava anti-age-hoito. Ainutlaatuinen hoitomenetelmä häivyttää näkyvästi ja pitkäkestoisesti ikääntymisen merkkejä (juonteita, veltostumista, pigmenttiläiskiä, kuivuutta ja sameutta). Hoito on kokonaisvaltainen: se hoitaa niin kasvoja, kaulaa, dekolteeta kuin kämmenselkiäkin.

Anti-Ageing Exfoliator-kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, joiden vuoksi iho on paksuuntunut ja samea. Kosmetologi voi kuorinnan avulla tasoittaa kuivaa ihoa ja pintajuonteita ihossa näkyvästi.

Anti-Ageing Immune Serum -seerumi peruuttaa ikääntymisen merkit vahvistamalla immuunipuolustusta ikääntymisprosesseja vastaan. Puhdas C-vitamiini vaalentaa pigmenttiläiskiä ja uudistaa ihon pintaa.

Anti-Age-hieronta kiinteyttää ihoa. Kosmetologin tekemät anti-age-hierontaliikkeet edistävät aktiiviaineiden imeytymistä ja stimuloivat mikroverenkiertoa.

Anti-age-naamiot. Kosmetologi viimeistelee hoidon kahdella eri naamiolla, kasvonaamio täyttää juonteita ja ehkäisee ilmejuonteiden ilmestymistä. Kaulalle, dekolteelle ja käsille levitettävä naamio täyttää juonteita ja tasoitaa pigmenttiläiskiä.

Lopputuloksena juonteet tasoittuvat, iho tuntuu kiinteämmältä, pigmenttiläiskät vaalentuvat, iho on syväkosteutettu ja se hehkuu!

Intensiivihoitona suositellaan kerran viikossa kolmen viikon ajan. Kesto 50 minuuttia.

Timanttihionta

Timanttihionta poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, pienentää ihohuokosia, kirkastaa ihoa ja edesauttaa hoitoaineiden imeytymistä. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, kirkkaammalta ja puhtaammalta. Säännöllisesti tehtynä imu tehostaa kollageenin tuotantoa, joten iho näyttää tasaisemmalle ja nuorekkaammalle. Timanttihionta stimuloi pintaverenkiertoa, joka antaa hehkua iholle. Laitteella voidaan tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat herkemmällekin iholle.

Timanttihionta hoitoon kuuluu myös kosteuttavan hyaluronihapon imeytys ultraäänilaitteella, joka lisää ihon kosteuspitoisuutta ja auttaa ihon kuivuudesta johtuviin pintajuonteisiin. Kosteuttavan hyaluronihapon ansiosta iho on kosteutetumpi, kimmoisampi ja sileämpi. 

Timanttihionta sopii kaikille ihotyypeille, käsittely tuntuu kevyeltä imulta ja hiukan karhealta, se on luonnonmukaista ja kivutonta. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punotus laskee muutamassa tunnissa.

Hoitoa ei voida tehdä Roaccutan-lääkityksen aikana tai jos iholla on paljon märkiviä näppyjä, herpes, tulehdus, psoriasis (akuuttivaihe) tai ruusufinni (aktiivivaihe). Myöskään kortisoni- tai ihoon vaikuttavien antibioottihoitojen aikana ei timanttihiontaa tehdä. Huomioithan että jos iholle on tehty kemiallisia kuorintoja tai voimakkaita A-vitamiinihoitoja, niin niistä on oltava vähintää kuukausi aikaa ennen timanttihiontaa.

Kotihoito:
Hoidon jälkeen tulee välttää saunomista ja hikoilua saman päivän aikana, sekä auringonottoa ja solariumia 2-3 päivän ajan. Iho on hoidon jälkeen erityisen altis UV-säteilylle, mikäli aurinkoaltistus on mahdollinen, on iho suojattava korkealla suojakertoimella. Tehokas kosteutus myös kotona!

Jos halutaan pidempiaikaisia tuloksia, hoitoa suositellaan tehtäväksi sarjahoitona kerran viikossa kolmen-neljän viikon ajan. Tämän jälkeen pidetään kuukauden tauko, jotta iho saa levätä ja tarvittaesssa sen jälkeen voidaan tehdä uusi sarjahoito. 

Ultraääni ihonpuhdistus

Ultraäänikuorinta liu´uttaa talia ulos huokosista, kuorii ihon pintasolukkoa, syväpuhdistaa ihoa kosmetiikkajäämistä ja talista parantaen ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vahvistaa ihoa ja nopeuttaa solujen uusiutumista. 

Ultraäänikuorinta on laitehoito, jonka vaikutus perustuu ultraääniaaltojen värähtelyyn. Nämä värähtelyt liuottavat kivuttomasti ja tehokkaasti talit pois ihohuokosista tehden samalla hellävaraista pintakuorintaa. Värähtely myös aktivoi ihoa ja lisää sen aineenvaihduntaa, jolloin se tasoittuu ja lähtee puhdistumaan.

Hoitoon kuuluu myös kosteuttavan hyaluronihapon imeytys ultraäänilaitteella, joka lisää ihon kosteuspitoisuutta ja auttaa ihon kuivuudesta johtuviin pintajuonteisiin. Kosteuttavan hyaluronihapon ansiosta iho on kosteutetumpi, kimmoisampi ja sileämpi. 

Ultraääni ihonpuhdistus sopii eri tasojen ansiosta kaikille ihotyypeille. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Iho jatkaa prosessia hoidon jälkeenkin, joten paras tulos saadaan sarjahoidolla. Ensimmäisellä kerralla epäpuhtaudet ovat vielä hyvin tiukassa ja saattavat nousta hieman jälkikäteen, toisella ja kolmannella hoitokerralla saadaan jo huomattavasti tehokkaammin epäpuhtauksia pois.

Hoitoa ei voida tehdä jos asiakkaalla on sydänsairauksia, sydäntahdistin, tartuntatauteja, tulehduksia tai avoimia haavoja hoidettavalla alueella, auringon polttama iho, epilepsia, metallisia osia (ruuvit, metalli-implantit, tekonivelet jne.) tai syöpä. Ultraäänikuorintaa ei myöskään tehdä raskaana oleville. 

Esteet eli kontraindikaatiot yleisesti kasvohoidoille:

  • kuume, flunssa
  • tulehduksia tai avoimia haavoja hoidettavalla alueella
  • huuliherpes
  • hammas- tai poskiontelotulehdus
  • auringon polttama iho
  • raskaus laitehoidoissa
  • migreeni laitehoidoissa
  • sydämentahdistin laitehoidoissa
  • epilepsia laitehoidoissa
  • antibiootti- ja kortisonikuurit voivat olla esteenä osalle hoidoista

Näiden lisäksi voi olla muitakin esteitä, voit tarkastaa ne ylhäältä jokaisen hoitotiedon kohdalta. Ja jos et ole jostain varma kysy ihmeessä! 

 

Tervetuloa rentoutumaan!