Lahjakortin voi ostaa haluamalleen summalle tai valittuun palveluun. Sähköiset lahjakortit on mahdollista ostaa vain summalle. Jos haluat ostaa perinteisen lahjakortin, otathan yhteyttä ennen saapumistasi, jotta olen varmasti paikalla ja vapaana palvelemaan sinua. Joka kuukausi on myös shoppailutunteja, jolloin voit tulla ostoksille.

Lahjakortin voi myös tilata postitse 3€ postimaksua vastaan, otathan tällöin yhteyttä suoraan hoitolaan.

Sähköisissa lahjakorteissa saat tilauksen jälkeen lahjakortin koodin sähköpostiin, jolla voit hyödyntää lahjakortin liikkeessä. Koodin voit välittää lahjan saajalle miten haluat – sähköpostilla, printtaamalla PDF:n tai lisäämälle sen omaan onnittelukorttiin. Lahjakortin ostaminen onnistuu korttimaksulla. Lahjakortti on voimassa 6kk, joulun lahjakortit 5kk.

Olet saanut ihanan lahjakortin, tervetuloa hemmotteluun!

 

  • Lahjakortin voi käyttää osissa tai vaihtaa mihin tahansa palveluun arvonsa verran, ja mikäli palvelun hinta on korkeampi maksat vain erotuksen.
  • Lahjakortti tulee olla käytettynä ennen viimeistä käyttöpäivää. Aikoja ei voi varata voimassaoloajan jälkeiselle ajalle. 
  • Maksat lahjakortin koodilla eli muista ottaa joko lahjakortti tai pelkkä koodi mukaan tullessasi.
  • Ajanvaraus onnistuu helpoiten netistä, sieltä löydät kaikki vapaat ajat. Voit myös soittaa, mutta hoitojen aikana en pysty vastaamaan, joten jätä viesti niin soitan takaisin.
  • Muista varata aikasi ajoissa. Varauskalenterissa voi olla ajoittain ruuhkaa, erityisesti loma- ja sesonkiaikoina, ja koska työskentelen yksin ei aikoja ole tarjolla yhtä paljon kuin isommissa hoitoloissa, otathan tämän huomioon varausta tehdessä. 
  • Suosittelenkin ettet jätä varausta viime tippaan, ajanvaraus on hyvä tehdä vähintään kuukautta ennen viimeistä käyttöpäivää, erityisesti jos oma aikataulu ei ole joustava, jotta saat mieluisan ajan 🙂
  • Jos sinulla on esimerkiksi haastavat työajat ja sopivia aikoja ei tunnu löytyvän netistä, ole mahdollisimman ajoissa yhteydessä niin saadaan sopiva aika löytymään.
  • Jos lahjakortin käyttö on unohtunut eikä vapaita aikoja ole enää tarjolla ennen lahjakortin umpeutumista, lahjakortin voi käyttää tuotteisiin.
  • Voit varata shoppailuajan netistä (15min) tai kysyä viestillä sopivaa aikaa ostoksille.
  • Viimeisen voimassaolopäivän jälkeen lahjakortilla ei voi maksaa tai aktivoida uudelleen, eikä jäljellä olevaa arvoa hyvitetä.

Lahjakortin tiedot löytyvät järjestelmästä lahjakortissa olevan koodin perusteella, joten säilytä kortti tai koodi huolellisesti. Lahjakortti poistuu järjestelmästä viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Lahjakortteja ei myöskään voi palauttaa tai vaihtaa rahaksi.

Varaa oma aikasi ja tervetuloa hemmotteluun!

Lahjakortti ostoksille tulossa? Varmistathan ennen tuloa että olen vapaana sinua palvelemaan, sillä hoitojen aikana ovet on lukossa. Shoppailutuntien aikana voit vapaasti tulla lahjakortti- tai tuoteostoksille.

Seuraavat shoppailutunnit:

To 23.5 klo 13-14.00

Ke 29.5 klo 12.30-13.30

Ti 11.6 klo 15.00-17.00

Pe 12.7 klo 15-16.00

To 22.8 klo 15.30-17.00

Tervetuloa ostoksille!


Sähköiset lahjakortit