Lash Lift – ripsien kestotaivutus

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset ja kaarevat ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. Lash Lift on hoito, joka sisältää ripsien taivutuksen ja kestovärjäyksen. Hoito kestää noin tunnin ja se sopii myös herkkäsilmäisille.

Meillä on käytössä yksi maailman parhaista ripsien kestotaivutus tuotteista!

Uudella entistä kattavammalla muottivalikoimalla voimme valita sinun silmän muotoon ja ripsien pituuteen sopivimman taivutuksen.

Ripset näyttävät pidemmiltä ja katse avoimelta! Lash Lift antaa näyttävyyttä myös lyhyisiin ripsiin. Kestotaivutuksen vaikutus katoaa pikkuhiljaa ripsien uusiutuessa ja kasvaessa, uudet ripset kasvavat hyväkuntoisina ja suorina. Taivutuksen vaikutus näkyy jopa 4-8 viikkoa riippuen ripsien kasvunopeudesta ja siitä mihin suuntaan ripset kasvavat. Lash Lift voidaan uusia aikaisintaan 3-4 viikon kuluttua.

Lash Lift käsittely on hellävaraisempi tapa taivuttaa ripsiä verrattuna jokapäiväiseen metallitaivuttimen käyttöön. Taivutuksen yhteydessä ripset värjätään, mutta jos olet allerginen kestoväreille taivutus voidaan tehdä ilman värjäystä. Lash Lift tuotteet ovat läpäisseet tarkat allergiatestit ja ne on kliinisesti testattuja!

Kotihoito-ohjeet:

– vähintään 4h kastelematta taivutuksen jälkeen

– ei saunaa samana päivänä ja ripsien olisi hyvä antaa olla rauhassa ensimmäisen vuorokauden aikana

– tämän jälkeen voit normaalisti pestä ripsiä, saunoa ja käyttää ripsiväriä niin halutessa

– älä käytä mekaanisia taivuttimia ripsiin (et kyllä niitä tarvitsekkaan! 🙂 )

Lash Liftin voi tehdä 48h ennen ripsienpidennysten laittoa ja heti ripsipidennysten poiston jälkeen.

Lash Lift hoitoa ei voida tehdä jos:

Silmässä on tulehdus, allergia tuotteille, ihotulehdus alueella, plastiikkakirurgia alueella (kunnes on parantunut), tuore eyeliner pigmentointi. Raskaus ja imetys ei ole esteinä, joskus se voi kuitenkin vaikuttaa siihen että taivutus häviää nopeammin pois ripsien vaihtuvuudesta johtuen.

Meiltä voit ostaa myös kotihoitoon tarkoitut tuotteet, joilla hoidat ripsiäsi!

 

Brow Lift – kulmien laminointi 

Kulmien laminointi on tämän hetken kuumin trendi kauneudenhoidossa!
Tuuheat ja näyttävät kulmakarvat ovat olleet muodissa jo pitkään ja niitä on tehty kestopigmentoinnin ja microbladingin avulla. Nyt niiden lisäksi on mahdollista saada tuuheammat ja näyttävämmät kulmat myös omia karvoja muotoilemalla. Uusi tekniikka tunnetaan monella nimillä kuten Brow Lift, kulmien laminointi, kulmien kestotaivutus ja ”kulmakarvakohotus”.

Laminointi kuullostaa erikoiselle, mutta todellisuudessa hoito on hyvin samankaltainen kuin ripsien kestotaivutus. Brow Lift hoidossa karvan tekstuuria muokataan, jotta karvat saadaan muotoiltua
haluttuun muotoon. Hoidossa kulmat muotoillaan ja värjätään. Brow Liftin jälkeen karvat ovat helposti muotoiltavissa, älä turhaan pelkää liian tuuheita kulmia, sinä voit joka aamu harjata kulmat haluamaasi muotoon!

Brow Lift sopii erityisesti heille, jotka toivovat kulmakarvoihin tuuheutta ja paksuutta, tai jos omat kulmakarvat ovat hyvin kurittomat tai kasvavat esimerkiksi alaspäin. Käsittely sopii myös hennoille kulmakarvoille ja heille jotka haluavat käyttää vähemmän aikaa meikkaamiseen.

Käsittely kestää karvoissa n. 3-6 viikkoa, jonka jälkeen se voidaan uusia. Myös kulmaväri kestää karvoissa normaalia pidempään, sillä huokoinen karva imee tehokkaammin kestovärin itseensä. Menetelmä on kivuton, ja lopputulos on huoliteltu ja pitkäkestoinen. 

Brow Lift häviää kulmakarvoista sen oman kasvusyklin ja vaihtuvuuden mukaan.

Käytämme Brow Liftin yhteydessä hybridvärejä, joilla on mahdollista saada kauniita sävyjä kulmiin eikä pelkoa liian tummista kulmista ole. Väriksi valitaan yleensä astetta vaaleampi väri kuin normaalisti. Kulmat voivat tuntua muutaman päivän ajan tummilta, ja siksi suosittelen, että jos laminoinnin haluaa ottaa ennen juhlia, on se hyvä ottaa muutamaa päivää aiemmin. Kun kulmat saa pestä ensimmäisen kerran niin väri tulee vaalenemaan.

Brow Lift hoitoa ei voida tehdä jos:

kulmissa on tuoreita arpia, ihorikkoja, allergiaa tai tulehdus, myöskään silloin kun silmissä on aktiivinen tulehdus ei laminointia voi tehdä, allergia tuotteille (Brow Lift voidaaan myös tehdä ilman kestoväriä), raskaana ollessa ja imettäessä karvat eivät välttämättä taivu halutulla tavalla hormonien vaikutuksen takia tai sen kesto ei ole yhtä hyvä karvan nopean vaihtuvuuden vuoksi.

Kulmia ei saa kuoria ennen Brow Lift aikaa. Kemiallisesta kuorinnasta tulee olla 1kk välissä. Kestopigmentoinnin ja microbladingin jälkeen Brow Lift voidaan tehdä kun kulmat ovat kunnolla parantuneet eli n. 1kk jälkeen.

Kotihoito-ohjeet:

 – Kulmia tulisi olla kastelematta ensimmäisen 4h aikana.

– En suosittele saunaa ensimmäisen vuorokauden aikana

– Tämän jälkeen voit normaalisti pestä kulmia, saunoa ja käyttää meikkiä niin halutessa

– Ole varovainen itseruskettavien kanssa kulmien alueella, jotta väri ei imeydy karvoihin

– Ensimmäisen yön aikana karvat eivät saisi liikkua nukkuessa, jotta karvat eivät taivu väärään suuntaan, joten vatsallaan nukkumista ei suositella.

– Älä nypi ja nypläile tai tee muuta mekaanista kulutusta karvoille laminoinnin jälkeen

– Kulmakarvoihin tulisi käyttää kulmakarvoille tarkoitettua kotihoitotuotetta! Näin karvat pysyvät kosteutettuina ja voivat hyvin. Hoitotuotteet myös auttavat taivustusta kestämään pidempään parempana.

– Kulmia olisi hyvä harjata aamuisin, jolloin karvat saadaan ohjattua haluttuun muotoon. Suosittelen käyttämään kulmakarvageeliä aamuisin, se helpottaa karvojen harjaamisessa.

 

Ripsien ja kulmien kotihoitotuote

Kosteuttava ja hoitava seerumi

  • suositellaan kotihoituotteeksi Lash ja Brow Liftin jälkeen
  • sisältää mm. hyaluronihappoa, risiiniöljyä ja glyceriniä