Ripsien ja kulmien kestovärjäys

Ripsien ja kulmien kestovärjäys on jo pitkään kuulunut monen kuukausittaisiin rutiineihin. Kestoväreillä saadaan nopeasti ja vaivattomasti näyttävyyttä ja huoliteltu ilme. Kestoväreissä on valittavissa useita värivaihtoehtoja ja jokaiselle varmasti löytyy sopiva väri omaan ihon ja hiusten sävyyn. Ripset värjätään yleensä syvän mustan sävyllä tai tummanruskealla. Kulmiin mustaa väriä ei käytetä, sillä ruskean eri sävyillä saadaan upeita värejä aikaiseksi ja viileän ruskeisiin väreihin lisätään mielummin pieni määrä harmaata.

Kestoväri kestää ripsissä ja kulmissa noin 2-3 viikkoa. Ihosta väri häviää muutamassa pesussa ja näin kulmien väri hiukan vaalenee ensimmäisen päivän väristä. Ikäraja kestoväreille on 16 vuotta. Suosittelen tulemaan kestovärjäykseen ilman ripsiväriä, jotta aikaa ei kulu ripsivärin poistamiseen. Älä käytä värjäyspäivänä vedenkestävää ripsiväriä, sillä se poistetaan öljypitoisella poistoaineella ja öljy voi vaikuttaa kestoväriin eikä värjäys välttämättä onnistu halutulla tavalla.

Kotihoito: älä sauno 24h kestovärien laitosta. Käytä kulmien hoitoainetta.

 

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes suosittaa, ettei ripsiin ja kulmiin käytettäviä kestovärejä käytetä alle 16-vuotiaalle. En värjää lainkaan alle 16-vuotiaiden ripsiä tai kulmia, edes vanhempien luvalla. Tämä koskee myös Lash ja Brow Liftejä. Haluan omalta osaltani täyttää kuluttajaturvallisuuslain mukaisen huolellisuusvelvoitteen.

Hybrid värjäys kulmille

Hybrid väri on sekoitus kestovärejä sekä hennavärejä. Tuotteeseen ollaan haluttu tuoda molempien parhaat puolet. Kuten kestoväreistä tuotteen koostumus sekä vaikutusaika ja henna väreistä maksimaalinen kesto. Se on kehitetty täysin ammattilaisten toiveiden ja tarpeiden pohjalta, jotta markkinoilta löytyisi jälleen värisarja, joka tarttuisi ihoon ja ennen kaikkea pysyisi siellä kauemmin kuin yhden pesun.

OMINAISUUDET:

– Hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille.

– Innovatiivinen koostumus sisältää oliiviöljyä ja vihreä teetä. Niiden tehtävä on hoitaa ja kosteuttaa niin karvaa kuin ihoa.

– Sisältää korkealaatuista puhtaita henna pigmenttejä. Tämän ansiosta sarjassa on  laaja sävyvalikoima, paljon laajempi kuin kestoväreissä.

– Tutkittu koostumus, joka mahdollistaa värin tunkeutumisen syvemmälle karvaan.

– Värin kesto karvassa jopa 3-6vk sekä ihossa 3-8pvä oikeanlaisella kotihoidolla. Myös ihotyyppi vaikuttaa.

– Ei sisällä ammoniakkia

– Vegaani ja Cruelty Free

HENNA VS. HYBRID

– Hybrid värit eivät ole tulleet korvaamaan henna värjäystä,  edelleen henna on se markkinoiden ykkönen kestoltaan.

– Hybrid nopeampi palvelu

– Hybrid värit käyvät laminoinnin ja lash liftin kanssa. Niihin yhdistettynä saadaan maksimaalinen kesto, eikä ole tarvetta välivärjäykselle. Myös värivalikoima on laajempi kestoväreihin verrattuna ja mahdollistaa entistä vaaleampien ruskeiden sävyjen käytön kulmien laminoinnin kanssa.

HYBRID  VS. KESTOVÄRI

– Fusion kestää pitempään niin karvassa kuin ihossa

– Kestovärit ei tartu ihoon

 

Henna Brows – kulmien värjäys hennalla

Henna kulmat ovat kasvava trendi kauneusalalla!

Henna värjäys antaa kulmiin kestävämmän tuloksen kuin kestovärjäys. Henna pinnoittaa karvan, jolloin kulmakarvat näyttävät paksummilta, sileämmiltä ja pehmeämmiltä. Henna värit tarttuvat myös ihoon, joten hennalla voidaan täyttää kulmissa olevia koloja ja näin muotoilla paremmin kulmakarvoja. Henna väri kestää karvoissa jopa 6 viikkoa (riippuen karvojen kasvusyklistä). Ihotyypistä ja ihonhoitotottumuksista riippuen hennan kesto iholla on noin kolmesta päivästä jopa kahteen viikkoon. Henna värjäyksen voi uusia turvallisesti 4-6 viikon välein.

Henna-värjäys sopii sinulle jos haluat parantaa kulmien muotoa, peittää pieniä kauneusvirheitä tai koloja, antaa kulmille väriä, kasvoille ilmettä tai haluat huolitellut kulmat pitkäksi aikaa. Henna värjäys on hyvä myös silloin kun harkitset kestopigmentointikulmia ja haluat saada mielikuvan siitä, minkälaiset kulmat sinulle sopisi!

Henna on 100% kasviperäinen väriaine, se tulee kukkivasta Lawsonia Inermis kasvista. Henna värit ovat vegaanisia, eläinkokeettomia, ympäristöystävällisiä eivätkä sisällä vetyperoksidia tai ammoniakkia. Värejä on useita ja kaikkia voidaan sekoittaa keskenään joten jokaiselle varmasti löytyy sopiva väri. Värin valintaan vaikuttavat hiusten väri, kulmien väri, ihonväri ja haluttu lopputulos. Kulmien laminoinnin jälkeen tulee odottaa vähintään 3 viikkoa ennen kuin henna värjäys voidaan tehdä.

Henna värjäys voidaan kunhan asiakkaan kulmien iho on terve. On muutamia kontraindikaatioita, joiden aikana henna värejä ei voi käyttää. Jos kulmien alueella on tulehdus tai iho on ärtynyt, silmätulehdus, ihosairaudet, alopecia, kemoterapia, allergia hennaväreille/ppd (hius- ja kulmaväreille), kestopigmentointi/microblading täytyy olla täysin parantunut, botox/taäyteaineet 1kk, raskaus (hormonit vaikuttavat lopputulokseen).

Ikäraja Henna kulmille, kuten muillekin ripsi- ja kulmaväreille, on 16 vuotta.

 

Kotihoito-ohjeet:

  • 24h älä kastele/ puhdista kulmia, ui tai sauno, se voi haalistuttaa väriä
  • 24h vältä aurinkoa ja solariumia, se voi haalistuttaa väriä
  • 24h Älä käytä itseruskettavia, se voi vaikuttaa hennaväriin
  • Vältä käyttämästä kuorivia pesuaineita kulmien alueella jotta väri ei haalistuisi
  • Käytä kulmaöljyä päivittäin kosteuttamaan kulmia
  • Nauti upeista kulmistasi!