Sokerointi on hellävaraisempi menetelmä poistaa ihokarvoja. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.

-Sokeri on 100 %:nen luonnontuote. Se ei sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia eikä sitä ole testattu eläimiin.

-Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivätkä katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään.

-Sokeria käytetään ihonlämpöisenä, joten se ei polta ihoa.

-Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Tästä syystä sokerointi on miellyttävämpää, sillä se ei liimaudu ihoon ja siksi on hellävaraisempaa. Sokerointi kuorii siis samalla kuollutta ihosolukkoa iholta.

-Sokerointi on hygieenistä.

-Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

– Säännöllisellä sokeroinnilla karva kasvaa joka kerta hennompana ja se on kiinnittynyt heikommin karvatuppeen, näin sokerointi on kerta kerralta helpompaa ja miellyttävää.

sokerointi

ENNEN SOKEROINTIA

-Huomioitavaa: ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Tällä vältämme sen, ettei iho rasitu liikaa hoidon aikana eikä herkkää ihoa ärsytetä hoidon jälkeisenä päivänä.

– Kuori ja kosteuta 48h ennen sokerointia 

– Karvojen ihanteellinen pituus on 0,5mm sokerointiin tultaessa, liian lyhyttä karvaa ei voi sokeroida täydellisesti. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on noin 2 viikkoa sheivaamisesta. Karvan ei tulisi myöskään olla liian pitkä jottei sokeria levittäessä tule tukistavaa tunnetta.

SOKEROINNIN JÄLKEEN 

– Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia. Suojaudu auringolta seuraavana päivänä.

–  Muista kosteuttaa ihoa.

– Älä käytä deodoranttia sokeroiduille kainaloille 12 tuntiin. 

– Älä laita meikkia sokeroiduille kasvoille 12 tuntiin. 

– 48h jälkeen muista kuoria ihoa säännöllisesti kuorintavoiteilla tai kuorintahanskoilla, jotta ihon pinta pysyy pehmeänä ja estetään karvojen kasvu ihon alle.

– Sokeroinnin huoltoväli on, henkilöstä riippuen, noin 3-6 viikkoa.

Kotihoitoon voit hankkia PFB Vanish roll-on seerumin, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa, kuorii hellävaraisesti ihosolukkoa ja nostaa sisäänkasvaneet karvat ihon pinnalle. Se myös pehmentää paksuuntunutta ihoa ja poistaa näppyjä ja auttaa karvatupentulehduksien hoidossa. Sokeroinnin jälkeen tuotetta aletaan käyttää aikaisintaan seuraavana päivänä. Tuotetta voit käyttää kasvoille, kaulalle, kainaloille, bikinialueelle, rintaan, selkään, sääriin ja reisiin päivittäin karvanpoiston jälkeen.

Tuote ei sovellu aspiriini allergisille, sillä se sisältää salisyylihappoa joka kuorii ihoa, vähentää särkyä ja estää tulehduksia.