Kestopigmentointi; Swiss Color pigmentit

Kestopigmentointi ja tatuointialalla ei ole ollut voimassa olevaa lainsäädäntöä aikaisemmin.

1.1.2021 on astunut voimaan uusi lainsäädäntö koko EU alueelle, joka kumoaa kaikki aiemmat asetukset ja sitä tulee tekijöiden noudattaa sakon uhalla. Ja se on hieno uutinen kaikille meille! 🙂

Kestopigmentointi- ja microblading-pigmentit ovat 1.1.21 lähtien olleet ECHAn (European Chemicals Agency) valvonnan alaisuudessa. Uuden REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) -asetuksen johdosta, joitakin raaka- ja lisäaineita kiellettiin tai rajoitettiin. Asetus on siirtymäajan jälkeen astunut voimaan 4.1.2022, jonka jälkeen muita kuin ECHAn hyväksymiä REACH-asetuksen täyttäviä pigmenttejä ei saa käyttää tatuointi-, kestopigmentointi- ja microblading tekemiseen.

Miksi valita Swiss Color?

Swiss Color pigmentit, joita meillä käytetään ovat olleet jo valmiiksi turvallisia pigmenttejä, ja nyt uuden asetuksen voimaantulon aikana pigmenttejä on kehitetty vielä paremmiksi ja niiden voi sanoa merkitsevän uuden aikakauden alkua kestopigmentointi alalla! Swiss Colorin pigmentit täyttävät kaikki uudet ECHAn asettamat vaatimukset sekä asiakkaiden odotukset. 

Swiss Colorin pigmentit ovat turvallisia käyttää, niissä on loistava, peittävä pigmenttiväri, värejä on laaja kokoelma, joista kaikista voidaan sekoittaa asiakkaalle sopiva väriyhdistelmä ja tämän lisäksi niissä on entistä parempi kestävyys! 

Swiss Color pigmentit ovat vapaita titaanidioksidista, rautaoksideista, NDELAsta, tartratsiinista, PAH-yhdisteistä, alkoholista, atsoväreistä sekä hajusteista ja säilöntäaineista.

Kun kyseessä on ihosi ja kestävä jälki, mikset valitsisi vain parasta?

Suomessa uutta lainsäädäntöä valvoo Tukes.

Mitä se tarkoittaa asiakkaalle?

Asiakkaana sinulla on oikeus pyytää tekijältä nähtäväksi tietoa pigmenteistä ja niiden ainesosaluettelo. Vastuullinen palveluntarjoaja kertoo mielellään kaiken osaamisestaan ja käyttämistään tuotteista, kysy siis rohkeasti! Jos tiedät olevasi allerginen tietylle ainesosalle, se voidaan tarkastaa ainesosaluettelosta. Valitse luotettava tekijä, joka työskentelee vastuullisesti ja turvallisesti.

Miksi pigmenttivärejä rajoitetaan nyt?

Rajoitusta on valmisteltu pitkään ja sillä halutaan varmistaa ettei vaarallisia aineita käytetä tatuointi- ja kestopigmentointiväreissä eikä niistä aiheudu haittaa terveydelle. Rajoituksella varmistetaan että värit ovat turvallisia ja kaikkia kansalaisia suojellaan samalla tavalla kaikissa EU-maissa.

Asiakkaiden turvallisuus on tärkeintä. Siksi olen valinnut Swiss Colorin.

Kevät on loistava aika varata kestopigmentointi aika ja saat uudet kulmat tai eyelinerit kesäksi kuntoon! Laita viestiä jos sinulla tuli jotain kysyttävää!

Täältä voit lukea täältä lisää kestopigmentoinneista.

Varaa oma aikasi!

Terveisin, Jenni

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.